Un șofer român, EROU în Germania. A oprit cu TIR-ul său de 30 de tone un BMW, după ce femeia de la volan își pierduse cunoștința

Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels

Un șofer român de TIR a devenit erou în Germania, după ce a salvat viața unei șoferițe care își pierduse cunoștința la volan.

Șoferul român a dat dovadă de mult curaj și precizie. El a observat că un BMW circula necontrolat pe stradă și și-a dat seama că ceva este în neregulă. Nu a trecut nepăsător, ci a decis să intervină. Ceea ce a făcut este pe cât de periculos, pe atât de curajos. Ștefan, șofer de TIR în Germania, a efectuat o manevră spectaculoasă, reușind să oprească mașina șoferiței, fără a-i pune viața în pericol, scrie RTL.de. Se pare că femeia își pierduse cunoștința în timp ce se afla la volan, iar autoturismul mergea haotic. Risca să facă un accident teribil, poate chiar fatal, dacă nu intervenea șoferul român. 

"Corpul femeii se apleca într-o parte în direcția schimbătorului de viteze. Nu m-am gândit la daune. M-am gândit doar că va trebui să-l ajut pe șofer.", a povestit șoferul în vârstă de 49 de ani, într-un interviu.

Cum a reușit? A împins mașina cu TIR-ul său de 30 de tone și a reușit să o prindă între mastodontul său și parapetul de pe marginea drumului, autoturismul oprindu-se.

„Sunt doar o persoană căreia îi place să ajute. A fost însă incredibil să văd cât de mulți șoferi și-au continuat drumul, chiar și după ce oprisem mașina femeii.”, a adăugat șoferul.

După cum raportează polițiștii germani, Ștefan R. nu numai că a oprit mașina femeii inconștiente, dar a și avut grijă de ea până când la fața locului au ajuns medicii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel