Un şofer român de TIR a lovit un avion pe autostradă

Captură Video
Captură Video

Un şofer român de TIR a lovit în plin un avion pe o autostradă din Germania. 

Un avion de mici dimensiuni, manevrat de un bărbat de 72 de ani, a aterizat forţat pe o autostradă din Germania, la sfârșitul săptămânii trecute. 

Accidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 12:00, pe podul Schwarzbachtalbrücke de pe autostrada A62, lângă localitatea Waldfischbach. Se pare că pilotul elevețian a decis să facă o aterizare de urgență pe autostradă, după ce motorul avionului său a cedat. Românul s-a trezit brusc cu avionul în fața și nu a avut cum să-l evite, scrie Digi24.

Pagube de zeci de mii de euro

Poliția a fost imediat anunțată despre producerea accidentului, iar autostrada a fost blocată pe secțiunea respectivă. Echipajele speciale sosite la fața locului au scos combustibilul din rezervorul avionului, după care l-au demontat și l-au evacuat.

Potrivit sursei citate, pagubele produse în urma acestui incident s-ar ridica la suma de 60.000 de euro. Pilotul ușor rănit a primit îngrijiri medicale la fața locului, dar nu a fost dus la spital, fiind preluat de la locul impactului de o rudă.

Şofer român, dispărut în apele portului Anvers 

 

Accidentul a avut loc miercurea trecută, în jurul orei 20:00. Cum cheiul Euroterminalului Anvers din Waaslandhaven era pustiu la ora respectivă, autoritățile au fost alertate abia joi, la ora 03:00 dimineața. Unul dintre paznici a văzut un camion și o remorcă pe partea laterală a docului. Motorul era pornit, dar șoferul, de negăsit.

Oamenii au verificat camere de supraveghere și au constatat că românul venise în port cu o remorcă și două capete de tractor. La un punct, bărbatul a încercat să dea camionul din spate jos de pe platformă, scrie antena3.ro.

O manevră greșită l-a făcut să ajungă direct în apele înghețate ale docului, scufundându-se cu rapiditate. La fața locului au fost chemate serviciile de urgență. Acestea au reușit să recupereze camionul, însă șoferul nu se afla în cabină. Autoritățile belgiene cred că românul ar fi reușit să iasă, dar s-a înecat ulterior.

Directorul general al Euroterminalului Anvers, Yves De Lariviere, a explicat pentru presa belgiană că se fac eforturi pentru a-l găsi pe bărbat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel