Un șofer român de camion a fost prins în Germania în timp ce transporta ilegal un tanc spre România. Pe acte era trecut un transport de schele / foto

Foto cu caracter ilustrativ: Freepik
Foto cu caracter ilustrativ: Freepik

În Germania, un șofer român de camion care transporta ilegal un tanc a fost oprit în trafic.

Un șofer român de TIR e blocat de 4 zile în cabină, în Germania. Potrivit ziarului regional Passauer Neue Presse, citat de Europa Press RO, polițiștii germani i-au interzis să-și continue călătoria și i-au confiscat camionul și platforma de transport pe care o tracta.

Acesta a fost oprit în trafic pentru un control, sâmbătă, 27 mai, iar potrivit actelor, pe remorcă trebuiau să fie încărcate schele, însă, atunci când s-a verificat a fost descoperit un tanc.

„Acum stă acolo!“, a transmis o purtătoare de cuvânt a poliției de autostrăzi Wörth/Isar. Aceasta nu a spus care va fi soarta tancului transportat.

Polițiștii nemți au descoperit că nimic din ce era scris pe acte nu se potrivea cu ceea ce se afla în remorcă. Înălțime, lățime, lungime, greutate, nimic din permisul prezentat de șoferul român nu se potrivea cu încărcătura reală. Șoferului român i s-au ridicat toate actele. Potrivit acestora, vehiculul a fost încărcat în Franța și se afla în drum spre România.

Autoritățile din Germania au spus că tancul este probabil un așa-zis vehicul blindat de recuperare pentru lucrări de infrastructură, nu pentru uz de luptă. În loc de țeavă de tun, tancul are montat un braț de excavator.

Până la clarificarea situației, șoferului român îi este interzis să-și continue călătoria, iar acum el doarme în cabina camionului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel