Un șofer din Cluj s-a dezbrăcat gol pușcă în mijlocul străzii și a fugit, după ce a făcut accident cu mașina - VIDEO

Un șofer din Cluj s-a dezbrăcat gol pușcă în mijlocul străzii și a fugit, după ce a făcut accident cu mașina / Foto: Captură video Monitorul de Cluj
Un șofer din Cluj s-a dezbrăcat gol pușcă în mijlocul străzii și a fugit, după ce a făcut accident cu mașina / Foto: Captură video Monitorul de Cluj

Un șofer din Cluj s-a dezbrăcat gol pușcă în mijlocul străzii și a fugit, după ce a provocat un accident rutier.

Scene șocante au fost surprinse pe o șosea din județul Cluj. După ce a provocat un accident rutier, un șofer s-a dezbrăcat în pielea goală și a luat-o -a fugă, deși afară erau aproape de 0 grade, scrie Monitorul de Cluj.

Accident s-a produs duminică seară. Clujeanul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în gardul unei case, a trecut prin gard și s-a oprit în zidul clădirii, pe care l-a și avariat. Imediat după impact, bărbatul s-a dezbrăcat și a luat-o la fugă, arătându-le semne obscene pompierilor cate acționau la locul accidentului. Atunci când a fost dus la spital bărbatul a refuzat să îi fie recoltate mostre biologice în vederea stabilii alcoolemiei.

„Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 17.18, pentru a interveni la un accident de circulație produs pe drumul județean 107P, localitatea Someșu Rece.

Din primele verificări, un conducător auto în vârstă de 28 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa pe DJ 107P, din direcția Gilău spre Someșu Rece, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, părăsind partea carosabila, ulterior autoturismul oprindu-se în clădirea unui imobil. Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate, refuzând totodată recoltarea de mostre biologice.”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Dialog între un șofer și un polițist: Pe Waze arată că sunteți pe cealaltă stradă / Vă sfătuim să utilizați o altă aplicație

Cazul bărbatului din Cluj nu este singura întâmplare amuzantă cu implicarea șoferilor. Ministerul Afacerilor Interne a stârnit amuzamentul internauților după ce, într-o postare pe pagina de Facebook, a redat dialogul dintre un polițist de la rutieră și un șofer debusolat de faptul că a fost oprit de organele legii:

„Dialog între un polițist de la rutieră și un conducător auto:

- Nu aici trebuie să fiți. Pe Waze arată că sunteți pe cealaltă stradă.

- Ne vom muta și acolo.

- Când?

- După ce apărem pe Waze aici. Vă grăbeați, aveați viteză excesivă.

- Nu despre viteză e vorba, domnule polițist. Sunteți poziționați greșit. Asta, așa, ca recomandare.

- Tot ca recomandare, vă sfătuim să utilizați o altă aplicație.“, au scris pe Facebook cei de la Ministerul Afacerilor Interne. Citește continuarea dialogului dintre polițist și șofer AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel