Un șofer beat a plonjat cu mașina într-un pârâu. În mașină se afla și soția bărbatului

Foto: ISU Dâmbovița
Foto: ISU Dâmbovița

În această seară echipajele de pompieri din Dâmbovița au intervenit în cazul unui accident rutier după ce un autoturism a părăsit partea carosabilă și a plonjat în pârâul Sabar în localitatea Crovu.

Din informațiile preliminare exista probabilitatea ca șoferul să fie prins în autoturism. La locul accidentului, salvatorii de la Detașamentul Titu s-au deplasat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și un echipaj de ambulanță SMURD. În sprijinul acestora au fost trimise de la Detașamentul Târgoviște o autospecială de desarcerare grea și un echipaj cu barcă pneumatică.

”Sosiți la locul evenimentului, salvatorii au găsit autoturismul în apă până la plafon și au desfășurat imediat operațiuni de extragere a autoturismului din albia pârâului, cu ajutorul troliului din dotarea autospecialei de descarcerare. Apa avea o adâncime de cca. 2 m. Din fericire în autoturism nu era încarcerată nicio persoană”, au anunțat reprezentanții ISU. 

Șoferul s-a ales cu dosar penal

”Din verificările efectuate,  politistii au stabilit ca un barbat de 53 de ani, din Odobești, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe raza localității Brâncoveanu, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice, ar fi plonjat cu autovehiculul într-un pârâu. În autoturism se mai afla o femeie, pasagera. Persoanele în cauză nu au necesitat acordarea de îngrijiri medicale. Totodată, conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie cu o valoare peste 0,70 mg/l alcool pur in aerul expirat”, au anunțat polițiștii într-un comunicat de presă. 

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal si efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, fapta prevazuta de art. 336 din Codul Penal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel