Un şofer băut şi cu permisul suspendat a produs un accident în Teleorman

Un şofer băut şi cu permisul suspendat a produs un accident în Teleorman
Un şofer băut şi cu permisul suspendat a produs un accident în Teleorman

Un şofer băut şi cu permisul suspendat a produs un accident, în noaptea de vineri spre sâmbătă, intrând cu maşina într-un cap de pod în afara localităţii Gratia, iar trei persoane au fost rănite, informează IPJ Teleorman. 

'Pe DJ 701, în afara localităţii Gratia, un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, domiciliat în municipiul Bucureşti, a părăsit carosabilul şi a intrat în coliziune, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, cu un cap de pod. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto şi a celor doi pasageri (femei cu vârsta de 66, respectiv 44 de ani, ambele domiciliate în municipiul Bucureşti), aceştia necesitând îngrijiri medicale', precizează IPJ Teleorman.

Persoanele rănite au fost transportate la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 'Din verificările efectuate în bazele de date ale Poliţiei Române, poliţiştii au stabilit că bărbatul care conducea autoturismul avea permisul de conducere suspendat. Cercetările continuă', mai informează IPJ Teleorman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel