Un șofer băut a ucis o femeie când efectua manevra de întoarcere

O femeie de 61 de ani din Zalău a fost grav accidentată, joi, de o maşină, în timp ce traversa neregulamentar strada, victima decedând ulterior la spital. 

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti, s-a stabilit că un bărbat de 39 de ani, din municipiul Zalău, în timp ce conducea autoutilitara pe strada Sfânta Vineri, din Zalău, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de întoarcere, prin manevrare înainte şi înapoi, şi a accidentat grav o femeie de 61 de ani, din municipiul Zalău, care era angajată în traversarea străzii prin loc nepermis", se arată într-o informare de presă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Potrivit sursei citate, victima a fost transportată la spital, însă în ciuda eforturilor depuse de medici, a fost declarat decesul. 

"Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv, respectiv 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului, ucidere din culpă, dar şi pentru administrarea întregului probatoriu", se mai arată în informarea menţionată.

Tot joi, un bărbat 27 de ani, din Plopiş, a decedat după ce maşina pe care o conducea a intrat într-un cap de pod, în localitatea Pericei, cel mai probabil tânărul şofer adormind la volan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel