Un șofer a încasat 100.000 lei pentru transporturi pe care nu le-a făcut vreodată

Foto cu caracter ilustrativ.
Foto cu caracter ilustrativ.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru o fraudă de 100.000 lei făcută de un fals transportator din Argeș.

Un piteștean e suspectat că s-a dat transportator de marfă și a încasat 100.000 lei pentru transporturi pe care nu le-a făcut vreodată. A fost prins în flagrant, când primea bani pentru un transport fictiv, scrie Mediafax. 

Polițiștii din Argeș au prins, joi seara, în flagrant delict, un bărbat de 31 de ani din Pitești, bănuit de înșelăciuni și fraude informatice, imediat după obținerea unei sume de bani.

Cum a păcălit solicitanții 

Conform cercetărilor, în perioada septembrie-octombrie a.c., bărbat a obținut bani pentru servicii de transport marfă, păcălind solicitanții unor asemenea servicii.

Bărbatul ar fi contactat persoane care foloseau bursa de transport, prin intermediul căreia erau cerute servicii de transport rutier de marfă, și îi păcălea pretinzând că are calitatea de reprezentant al unor prestatori de servicii de transport.

Prejudiciul estimat, 100.000 de lei

„Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au efectuat o acțiune de prindere în flagrant delict, imediat după ridicarea unei sume de bani obținută prin această modalitate. După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Activitățile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română”, transmite IGPR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel