Un site de știri a fost vândut. Cumpărătorul, un jurnalist, fost manager la PRO TV

Este oficial. Un site de știri a fost vândut. Cumpărătorul a trimis un comunicat de presă cu țintele propuse. 

Companiile Interact Media și Miraza anunță că au semnat un contract de vânzare-cumpărare a portalului de știri UNIMEDIA, scrie deschide.md.

Companiile anunță că va fi păstrată aceeași politică editorială a portalului și că acesta va fi dezvoltat în continuare produsul pentru a-l face lider detașat în materie de știri on-line în Republica Moldova. Interact Media va dezvolta în continuare proiectele Agora.md, Agenda.md și, parțial, PentruEA.md. 

Motivul incredibil pentru care o jurnalistă a fost arestată

SC "Miraza" SRL este compania jurnalistului Cristian Jardan care de 7 ani editează publicația periodică EXPRESUL, ziar regional distribuit în raioanele Ungheni, Călărași și Nisporeni, dar și site-ul cu același nume. Cristian Jardan este un om de media, care a deținut anterior funcțiile de reporter, apoi manager departament online a Pro TV Chișinău și redactor-șef web în cadrul General Media Grup.

"UNIMEDIA a fost lansat la 20 septembrie 2005, avându-i ca fondatori pe Sergiu Galușca, Dumitru Ciorici, Tudor Darie și Vasile Galușca. De la câteva sute de vizitatori, portalul de știri a ajuns în prezent una din cele mai importante surse de informare on-line din Moldova. Site-ul este vizitat, în medie, de cca 40-45 mii de vizitatori unici în fiecare zi sau de 380 - 450 mii vizitatori unici lunar.", mai anunță comunicatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel