Un senator a încercat să-l pocăiască pe Becali. Cum a reacționat

gigi becali
gigi becali

Gigi Becali a primit o vizită neașteptată la Penitenciarul Jilava. Un senator PP-DD de Timiș, Ioan Iovescu, l-a vizitat pe finanțatorul Stelei, pentru a-l convinge să revină pe "calea cea dreaptă", adică să-l convertească la credința baptistă. 

Ioan Iovescu a fost, în luna august, în Penitenciarul Jilava, însoțit de doi pastori neoprotestanți, pentru a se întâlni cu deținuții. Gigi Becali nu a vrut să se întâlnească cu senatorul de Timiș, pentru a nu-i fi luat din timpul de vizite.

Iovescu a primit aviz de la Senat pentru a se întâlni separat cu Becali, fără a-i fi luat acestuia din timpul de vizite. Senatorul a adus cu el cărți neoprotestante și i-a vorbit lui Gigi Becali despre pocăință, scrie debanat.ro. Becali a ripostat dur și a aruncat cărțile. Iovescu a încercat să-l aducă pe Becali pe drumul cel bun cu ajutorul unui testament pentru sportivi, în stil neoprotestant.

"Eşti un satanist, o să arzi în Iad"

"A acceptat întâlnirea cu mine, dar lucrurile nu au decurs tocmai bine. Când a auzit că m-am pocăit mi-a spus. «Vai de tine, ce ai făcut? Eşti un satanist, o să arzi în Iad». I-am explicat că scrie în Biblie că cine crede, să se boteze. Nu voia să discute nimic despre Dumnezeu. L-am luat pe partea politică, dar nu îl mai interesa nici politica. L-am întrebat dacă tot are o viziune şi vrea să ajute poporul, de ce nu a venit la noi la Partidul Poporului. S-a enervat, chiar nu îi mai ardea de nicio politică. I-am spus să ia Biblia să citească şi să decidă singur ce cale trebuie să aleagă. Nici nu a vrut să audă", a declarat Iovescu.

"Nu are ştampila ortodoxiei, sunt cărţi sataniste"

Senatorul PP-DD a încercat să-i lase lui Gigi Becali un testament al sportivilor, însă finanțatorul Stelei "Nu a vrut să primească cărţile. Mi-a spus că dacă nu are ştampila ortodoxiei, sunt cărţi sataniste. Nu a mai vrut să stea de vorbă deloc. Eu nu m-am supărat pe el şi chiar îl apreciez pentru gesturile făcute".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel