Un sat din Prahova, terorizat de un hoţ de... mâncare

Un bărbat din Prahova, evadat din închisoare acum două săptămâni, a pus pe jar un sat întreg după ce a furat din mai multe locuinţe. 

Condamnat pentru furt calificat şi evadat, bărbatul a intrat în mai multe gospodării din satul Matiţa, Prahova, şi a furat mâncarea din frigidere, dar şi alte bunuri. 

„A intrat pe la stradă, a dat clonțul la o parte, a deschis ușa la intrare, a văzut că nu are ce lua și acolo în spate nu am încuiat ușa și s-a abonat la frigider. Uite așa le-am găsit desfăcute, ne deschide dulapurile. Acolo sus aveam o lanternă, un aparat de radio cu baterii, 2 briceaguri cu buton și de acolo mâncare din frigider. Tot ce aveam, măsline, salam, ce a fost hrană rece a luat tot, când ne-am trezit și noi să mâncăm nu am mai găsit mâncarea în frigider și atunci ne-am alarmat, am sunat la 112.", a declarat Rodica Soare, una dintre păgubite, pentru Digi24. 

Polițiștii spun că au adus și câinii de urmă pentru a-l găsi mai repede pe evadat. IPJ Prahova a trimis pe teren mai multe echipaje.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel