Un salvator are nevoie de ajutor. Are 24 de ani și nevoie urgentă de tratament

Foto: ISU Giurgiu
Foto: ISU Giurgiu

În urmă cu cinci ani, a ales să salveze vieți. Din păcate, astăzi este pusă în fața unei încercări greu de înțeles.

La doar 24 de ani, plt. Negrea Mihaela a fost diagnosticată cu tromboză venoasă profundă, tromboembolism pulmonar și sindrom May-Thurner. Se întâmpla acum doi ani, la scurt timp de la nașterea fiului său.

Are nevoie de 22.000 de euro

”Este o sumă destul de mare, ce trebuie strânsă în cel mai scurt timp! Împreună, printr-un gest simplu, o putem ajuta să treacă peste această perioadă grea”, este apelul făcut de reprezentanții ISU Giurgiu.

Orice sumă contează! Puteți face donații în contul RO 41 RZBR 00000 6001 8381 446, deschis la Raiffaisen Bank pe numele Negrea Mihaela. 

În ultimii doi ani, aceasta a suferit mai multe intervenții chirurgicale la piciorul stâng și la abdomen pentru îndepărtarea cheagurilor de sânge.

Pericolul este extrem 

”Pentru că se simțea din ce în ce mai rău, zilele trecute colega noastră a plecat în Turcia, fiind consultata într-un spital din Istanbul. Computerul tomograf pe care l-a efectuat a arătat faptul că trebuie operată de urgență pentru că la piciorul stâng are cheaguri de sânge, care i-ar putea fi fatale. Mai mult de atât și piciorul drept îi este afectat. Pericolul este extrem de mare pentru că aceste cheaguri pot ajunge la organe vitale, cum ar fi creierul sau plămânii”, mai precizează colegii tinerei. 

Medicul specialist i-a recomandat să se interneze imediat, însă din lipsa banilor necesari intervenției, nu a putut face acest lucru. 

Împreună, printr-un gest simplu, o putem ajuta să treacă peste această perioadă grea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel