Un român și-a uitat soția pe o autostradă din Germania. Polițiștii au pornit în căutarea lui

Un român și-a uitat soția pe o autostradă din Germania. Polițiștii au pornit în căutarea lui / Foto: Pixabay
Un român și-a uitat soția pe o autostradă din Germania. Polițiștii au pornit în căutarea lui / Foto: Pixabay

Un român și-a uitat soția pe o autostradă din Germania, după ce a oprit să meargă la baie.

Un român a ajuns subiect de știre după ce și-a uitat soția pe o autostradă din Germania. Femeia s-a trezit singură, speriată pentru că nu cunoștea limba și nu știa cum să îl găsească pe bărbat.

Mai exact, românul a oprit pe Autostrada A4, în estul Germaniei, în zona de odihnă Am Eichelberg, pentru a merge la toaletă. Deși femeia i-ar fi spus inițial că ea nu are nevoie să meargă la baie, între timp s-a răzgândit și a coborât din mașină. Atunci când bărbatul s-a întors, nu a observat că soția lui lipsește, așa că a pornit liniștit la drum, relatează Saechsische, potrivit Ziarul de Iași. Când femeia a revenit de la baie, nici urmă de mașină sau de soț. Speriată că a rămas singură într-un loc necunoscut, ea a cerut ajutorul autorităților, care au transmis ulterior că românca a suferit un șoc când a sesizat că bărbatul plecase fără ea, mai ales că nu cunoștea limba.

Poliția l-a găsit pe bărbat abia după câteva ore

Toate secțiile de poliție de autostradă din Saxonia au fost sesizate telefonic pentru a-l găsi pe bărbat. Au reușit să îl găsească abia câteva ore mai târziu. Se pare că pe drum bărbatul și-a dat totuși seama că soția lui lipsește din mașină, așa că s-a apucat să ia la rând toate locurile de parcare pentru a o găsi, dar își mai amintea exact locul unde a oprit..La primele ore ale dimineții, cei doi români au avut parte de o fericită "reuniune de familie", mai scrie sursa citată.

"Vă rugăm să verificați întotdeauna dacă toți pasagerii sunt înapoi în mașină după o pauză", spune poliția germană, într-un mesaj transmis ca urmare a acestui incident.

Un bărbat a mers pe jos peste 450 de km ca să se calmeze, după ce s-a certat cu soția sa

Un alt caz atipic este cel al unui bărbat din Italia, care, fiind supărat pe soția sa, a plecat într-o plimbare, dornic să se calmeze. Înainte să fie oprit de polițiștii care verificau dacă oamenii respectă carantina în orașul Fano, acesta a parcurs peste 450 de kilometri. Cazul a făcut înconjurul lumii, fiind intens mediatizat la acea vreme. 

Concret, după ce s-a certat nevasta sa, bărbatul a mers pe jos timp de o săptămână. Oamenii legii l-au găsit în timp ce se deplasa pe marginea unui drum național, la ora 2 dimineața.

După ce i-au verificat numele, oamenii legii au aflat că bărbatul fusese dat dispărut de către soția sa cu o săptămână în urmă. Presa italiană a relatat că bărbatul a recunoscut că nu și-a dat seama că a parcurs o distanță atât de mare. El ar fi spus că în tot acel timp a primit mâncare de la oamenii întâlniți pe drum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel