Un român și-a ucis iubita în Italia pentru că l-ar fi înșelat cu o prietenă. Aveau împreună o fetiță de 6 ani. "Mă simțeam ca un sclav"

Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels

Un român din Italia și-a înjunghiat iubita pentru că o bănuia că îl înșeală cu o prietenă. 

Crima a avut loc în 2019. Femeia, care avea 32 de ani, venise de la serviciu hotărâtă să-i spună bărbatului că intenționează să se despartă. Discuția ar fi degenerat, iar individul a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuțit, scrie emmelle.it. Acum, bărbatul a fost prezentat în fața instanței. El le-a povestit judecătorilor că totul s-a întâmplat în timp ce fetița lor în vârstă de 6 ani se afla la școală. Motivul crimei ar fi gelozia. Bărbatul ar fi aflat că iubita sa îl înșală cu angajatorul ei, dar și că ar fi avut o relație cu o prietenă.

“M-am simțit ca un sclav, ea se uita la mine cu o privire umilitoare și când mi-a spus că va deveni proprietarul companiei la care lucra, nu am mai văzut nimic. S-a făcut întuneric în mine.”, le-a mărturisit Cristian Daravoinea judecătorilor.

Bărbatul ar fi încercat ulterior să se sinucidă. S-a înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit, s-a aruncat chiar și în mare, dar nu a reușit să își pună capăt zilelor. Magistrații au decis ca șoferul român să fie supus unei evaluări psihiatrice, iar procesul va continua după acest control.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel