Un român şi-a pus cortul în Mayfair, zonă exclusivistă din Londra, şi refuză să se mute. "Sunt regele din Park Lane"

Fotografie de la Mac DeStroir, Pexels
Fotografie de la Mac DeStroir, Pexels

Un român a decis să îşi monteze cortul în una din cele mai scumpe zone din Londra şi refuză să se mute, în ciuda faptului că poliţiştii vin des la el. 

Aurel Roman, în vârstă de 39 de ani, locuieşte acum într-un cort alături de partenera sa, Larisa, în centrul cartierului Mayfair. 

"Poliţiştii vin în mod regulat şi ne cer să plecăm, dar eu spun mereu că nu. Unul dintre ofiţeri mi-a spus că nu trebuie să mă port de parcă aş fi regele din Park Lane. Dar i-am spus că sunt. E noua mea casă şi nu trebuie să plătesc nimănui nimic pentru asta. Eu şi Larisa am venit legal în Marea Britanie şi da, poate încălcăm legile cuiva, dar nu putem face altceva decât să supravieţuim", a declarat bărbatul pentru Daily Mail

Acesta a arătat presei londoneze paşapoartele care au viză de intrare în Marea Britanie şi a declarat că şi-a lăsat copiii cu fosta parteneră. Întrebat de ce a ales una dintre cele mai scumpe zone din Marea Britanie pentru a locui, Roman a spus că "Eu şi Larisa suntem cerşetori. E un loc bun aici pentru a ajunge la staţia Victoria dar şi la strada Oxford pentru a cere oamenilor bani. Londonezii ne ajută, dar sunt şi unii care ne spun să ne ducem naibii şi să ne luăm locuri de muncă. Mi-ar plăcea să muncesc, dar cineva mi-a furat toate actele din cort. Ne-am pierdut hârtiile guvernamentale, aşa că acum nu mă pot angaja. Ce pot să fac?". 

Larisa nu vorbeşte engleză, conform sursei citate, dar bărbatul spune că "vrea să ştiţi că suntem oameni buni. Ne chinuim şi trebuie să cerşim. Dar nu facem probleme nimănui". 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel