Un român și-a împușcat soția într-un coafor din Bulgaria, apoi s-a sinucis. A lăsat doi copii orfani în urmă

Un român și-a împușcat soția într-un coafor din Bulgaria, apoi s-a sinucis. A lăsat doi copii orfani în urmă / Foto: Captură video Antena 3 CNN
Un român și-a împușcat soția într-un coafor din Bulgaria, apoi s-a sinucis. A lăsat doi copii orfani în urmă / Foto: Captură video Antena 3 CNN

Un român și-a împușcat soția într-un coafor din Bulgaria, apoi s-a sinucis.

Tragedie în Bulgaria. Un român și-a împușcat soția într-un coafor din Ruse, apoi s-a sinucis. Bărbatul a lăsat doi copii orfani în urmă. Atacatorul, soțul femeii, român, și victima sa, de 39 de ani, au împreună doi copii de 10 și 11 ani. 

Presa din țara vecină scrie că acesta ar fi comis fapta din gelozie. După ce și-a împușcat soția, bărbatul a fugit, dar a fost găsit mort în propriul autoturism, transmite Antena 3 CNN.

Din fericire, femeia a supraviețuit. A suferit o rană gravă în zona abdomenului, a fost transportată la spital, iar ulterior a fost operată și are nevoie permanent de transfuzii de sânge. Tocmai din acest motiv autoritățile din Bulgaria fac apel și îi roagă pe cei care pot dona sânge să o facă, indiferent de grupa de sânge pe care o au. Femeia este acum la terapie intensivă, iar medicii fac tot posibilul pentru a-i salva viața.

Foto: Captură video Antena 3 CNN

Bărbatul fusese condamnat la 6 ani de închisoare

Se presupune că cei doi, deși erau împreună de mult timp, au avut o relație instabilă, care a devenit motivul atacului bărbatului. La câteva ore după crimă, românul a fost găsit mort în mașina familiei. Se pare că acesta s-a sufocat înăuntru după ce s-a intoxicat cu gaze de eșapament.

Deși potrivit anchetatorilor motivul atacului ar fi gelozia, oamenii legii examinează și alte versiuni. 

Bărbatul fusese condamnat anterior la 6 ani de închisoare pentru trafic de persoane în Italia. În legătură cu sentința din 2018, a fost expulzat din Bulgaria și returnat în România.

Foto: Captură video Antena 3 CNN

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel