Un român din Napoli, filmat în timp ce căra pe scuter cadavrul prietenului pe care l-ar fi omorât - Video

Un român din Napoli, filmat în timp ce căra pe scuter cadavrul prietenului pe care l-ar fi omorât / Foto: Pixabay, de djedj
Un român din Napoli, filmat în timp ce căra pe scuter cadavrul prietenului pe care l-ar fi omorât / Foto: Pixabay, de djedj

Un român din Napoli a fost filmat în timp ce căra pe scuter cadavrul prietenului său.

Imagini șocante au fost suprinse în Italia. Un român din Napoli a fost filmat în timp ce căra pe scuter un cadavru, respectiv trupul neînsuflețit ar fi al prietenului său. Imaginile au fost suprinse de camerele de supraveghere.

Acestea au fost analizate după ce polițiștii italieni au descoperit pe 4 iunie 2022 corpul neînsuflețit al unui român de 54 de ani, pe un teren agricol din localitatea Scisiano, scrie Napoli Today.

Detalii cutremurătoare

După efectuarea expertizei medico-legale, anchetatorii au stabilit că bărbatul a fost ucis, iar, după ce au verificat camerele de supraveghere video din oraș, au descoperit că, pe data de 2 iunie, victima fusese împreună cu românul de 48 de ani la un magazin din localitatea Nolaa.

Ulterior, cei doi români au mers la locuința agresorului, iar acolo acesta l-ar fi omorât pe conaționalul său. Suspectul ar fi băgat apoi trupul într-un sac de plastic, l-a urcat pe un scuter și a plecat noaptea prin oraș, pentru a-l arunca pe câmp, acolo unde a și fost găsit la două zile distanță.

Românul de 48 de ani a fost arestat și este acum suspectat de crimă. Ancheta continuă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc omorul, precum și motivul.

Două românce, mamă și fiică, sfârșit tragic în Italia. Au fost împușcate mortal 

Două românce, mamă și fiică, au avut parte de un sfârșit tragic în Italia. Cele două au fost împușcate mortal în zona Cavazzona, scrie Modena Today. Potrivit sursei citate, carabinierii au fost cei care au descoperit tragedia petrecută într-o vilă. Aceștia au găsit trupurile fără viață ale celor două femei, în vârstă de 47 și 22 de ani.

Acestea ar fi fost împușcate cu o armă de foc, iar soțul femeii de 47 de ani, un om de afaceri italian acum pensionat, despre care se spune că ar fi principalul suspect în ceea ce pare a fi o dublă crimă. Bărbatul, Salvatore Montefusco, în vârstă de 69 de ani, a fost reținut de către oamenii legii și interogat. Se pare că Montefusco s-a predat, telefonând la poliție după ce plecase imediat după crimă. Soția bărbatului, Gabriela Trandafir, și fiica sa din altă relație, Renata Alexandra, locuiau în casa din Modena de ceva vreme. Femeia și soțul ei mai aveau un copil, acum adolescent.

Vecinii, care au aflat rapid despre tragica veste, au fost șocați de cele întâmplate. Potrivit celor relatate de un rezident, cuplul se certa destul de des, iar de mai multe ori intervenise poliția. Cei doi aleseseră calea despărțirii și chiar ieri, în ziua crimei, ar fi trebuit să se țină ședința de judecată. Vezi mai mult AICI.

Actriță de filme pentru adulți, ucisă și aruncată la marginea unui drum, tot în Italia. Femeia avea o fetiță de 6 ani

Reamintim o altă crimă odioasă din Italia. Cadavrul dezmembrat al unei actrițe de filme pentru adulți, pus în mai mulți saci de gunoi, a fost descoperit de poliția din Brescia la sfîrlitul lunii martie. Carol Maltesi avea 26 de ani și era mama unui copil de 6 ani. Un vecin de 43 de ani, angajat la o bancă, a recunoscut că a ucis-o, scrie Ziarul de Iași.

Carol Maltesi, care lucra sub numele de scenă Charlotte Angie, jucase într-o serie de filme erotice și era activă pe OnlyFans. A fost văzută în viață pentru ultima oară în ianuarie, în apropierea casei ei din Rescaldina, lângă Milano. Davide Fontana, în vârstă de 43 de ani, a fost arestat după ce a recunoscut că este autorul crimei, potrivit Corriere della Sera. Poliția a găsit cadavrul dezmembrat și pus în mai mulți saci de gunoi în urmă cu zece zile la Borno, lângă Brescia. Se presupune că rămășițele au fost ținute în congelator câteva luni și au fost aruncate recent la marginea unui drum. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel