Un român din Germania şi-a atacat fosta soţie cu şurubelniţa

Un român de 29 de ani a fost arestat de polițiștii germani, după ce și-a atacat fosta soție cu o șurubelniță și a dat-o cu capul de pământ, într-o parcare din Düsseldorf. Bărbatul este anchetat pentru tentativă de omor.

Doar intervenția rapidă a martorilor au salvat-o pe femeia de 25 de ani, atacată cu brutalitate și înțepată cu o șurubelniță de către fostul soț.

Agresiunea a avut loc pe 23 august, în jurul orei 12. Românul, fosta lui nevastă de 25 de ani și un prieten de-al acestuia, tot în vârstă de 29 de ani, se aflau în aceeași mașină când, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul a oprit brusc într-o parcare din districtul Ruth și a început să o bată.

Bărbatul, arestat pentru tentativă de omor 

Țipetele de durere ale femeii au alertat martorii din apropiere, ceea ce l-a făcut pe atacator să se oprească. Acesta s-a urcat imediat în mașină și a fugit de la locul faptei. 

Echipajele de urgență sosite la fața locului au transportat-o pe victimă la spital, cu răni grave. Din fericire, viața ei nu a fost pusă în pericol.

Mașina agresorului a fost găsită în apropiere de parcarea unde s-a comis agresiunea, iar polițiștii germani au pornit în urmărirea românului. După cercetări extinse, acesta a fost localizat în cursul zilei de luni, 26 august. Forțele de ordine au descins în locuința lui și l-a arestat.

Procurorul din Dusselford a catalogat agresiunea ca fiind tentativă de omor. Bărbatul va ajunge în fața judecătorilor și, dacă va fi găsit vinovat, riscă să ajungă după gratii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel