Un român, campion la Counter Strike, mort în Rusia după ce a căzut de la etajul 9. "Mi-e teamă că l-ar fi ucis cineva”

Un român, campion la Counter Strike, mort în Rusia după ce a căzut de la etajul 9. "Mi-e teamă că l-ar fi ucis cineva” / Foto: Pexels
Un român, campion la Counter Strike, mort în Rusia după ce a căzut de la etajul 9. "Mi-e teamă că l-ar fi ucis cineva” / Foto: Pexels

Un român a murit în Rusia, după ce a căzut de la etajul 9 al unui bloc.

Alex Dincof, un român campion la CS:GO, a decedat în Rusia, după ce a căzut de la etajul al nouălea al unei clădiri, scrie Realitatea.net. Tânărul de doar 22 de ani era stabilit în Italia împreună cu părinții săi și a mers în Rostov Veliky pentru a-și vizita iubita, pe care o cunoscuse în septembrie 2021, în cadrul unei competiții la care participase. CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive) este unul dintre cele mai populare jocuri online din categoria "Shooter".

Deși autoritățile din Rusia au catalogat moartea tânărului ca fiind un accident sau o sinucidere, mama acestuia respinge această variantă și spune că băiatul său ar fi fost ucis.

”Alex nu avea de ce să-și ia viața și nu înțeleg cum s-ar fi putut întâmpla un astfel de accident. Mi-e teamă că l-ar fi ucis cineva”, le-a spus Ilie Tudorița Dincof celor mai apropiați prieteni ai băiatului.

Familia a contactat ambasada Italiei în Rusia pentru a înțelege ce s-a întâmplat cu fiul lor. Deocamdată nu există o veste în privința repatrierii trupului tânărului campion, deși autoritățile diplomatice italiene au asigurat „o prezență și o inițiativă rapidă”.

Povestea tragică a unui tânăr român, campion național la înot. A fost răpus de COVID la 17 ani, într-un spital din Italia

Un tânăr român, de numai 17 ani, campion național la înot, fost răpus de COVID. Alessandro Emanuele Pandele a murit luni într-un spital din Italia. Adolescentul era rezident, împreună cu familia sa, în localitatea Montecassiano din provincia Macerata (Marche). El era considerat un înotător excelent, iar de-a lungul timpului câștigase mai multe titluri în acest sport, alături de lotul național al Italiei.

„Emanuele era român, avea 17 ani. Era campion la înot și făcea parte din echipa națională a Italiei. Am fost la Macerata în 2018 să filmez un reportaj despre el. Era tânăr, sănătos, plin de viață și de speranțe. Aseară a murit din cauza unor complicații post COVID. N-aș fi scris asta aici dacă nu apărea în presa italiană, chiar dacă aflasem devreme. Păcat. O îmbrățișare familiei.”, a transmis pe Facebook jurnalistul Sergiu Balaban, la aflarea acestei tragice vești. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel