Un român a stricat ușa unui avion înainte de decolare. Cei 224 de pasageri au fost evacuați, iar zborul anulat

Un român a stricat ușa unui avion înainte de decolare. Cei 224 de pasageri au fost evacuați, iar zborul anulat / Foto: Pixabay
Un român a stricat ușa unui avion înainte de decolare. Cei 224 de pasageri au fost evacuați, iar zborul anulat / Foto: Pixabay

Un român aflat în stare de ebrietate a stricat ușa unui avion înainte decolare.

Un român aflat în stare de ebrietate a stricat ușa unui avion care se pregătea să zboare de la Zaragoza spre București, scrie heraldo.es.

Incidentul a împiedicat sâmbăta aceasta decolarea unui zbor Wizz Air cu 224 de pasageri la bord de pe aeroportul Zaragoza. Se pare că atunci când toți călătorii s-au îmbarcat și aeronava era gata să zboare spre București, românul a avariat una dintre uși în timp ce încerca să o deschidă cu forța. În consecință, echipajul avionului a solicitat intervenția Gărzii Civile, care a ajutat la evacuarea pasagerului.

Oamenii au putut zbura 28 de ore mai târziu

Zborul către capitala României a fost programat inițial la 9:15 pe 30 septembrie, dar abia duminică la ora 13:20 avionul a putut decola de pe aeroportul din Zaragoza, adică 28 de ore mai târziu. Totuși, nu toți pasagerii care aveau bilet au putut zbura. Din cauza faptului că aeronava care i-a adus pe pasageri la București era mai mică, 50 de călători au fost nevoiți să rămână la Zaragoza. 

Mai mulți angajați ai aeroportului au explicat că pasagerii cursei Wizz Air spre București au au stat sâmbăta seara în aeroport deoarece au crezut că ușa va putea fi reparată și ei vor putea zbura. Cu toate acestea, problema nu s-a rezolvat, iar relocarea pasagerilor pe alte curse a fost imposibilă. Astfel, în jurul orei 23:00, compania a fost nevoită să-i cazeze pe oameni în hoteluri din Zaragoza.

Potrivit unor surse neoficiale, Wizz Air nu a fost nevoită să trimită niciun alt avion pentru a ridica oamenii care au rămas la sol, întrucât aceeași aeronavă care ar fi trebuit să decoleze sâmbătă a putut zbura în această duminică, dar cu acel număr limitat de locuri, menționat anterior. Astfel, pasagerii au fost transferați dis-de-dimineață la Garrapinillos pentru a pleca spre București.

Ce s-a întâmplat cu românul care a stricat ușa avionului


Comandamentul Gărzii Civile din Zaragoza a raportat incidentul în această duminică și a indicat că acțiunile unui pasager beat i-a forțat pe pasageri să debarce din avion. Acesta nu a putut preciza dacă bărbatul a fost reținut de oamenii legii.

"Avionul a fost oprit până la sosirea Gărzii Civile. Ușa era blocata: nu se putea nici deschide, nici închide. Ne-au spus că trebuie să coborâm să o reparăm", a declarat unul dintre pasageri pentru Aragón TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel