Urmărește emisiunea live


Un restaurant McDonald's răsplătește angajații cu iPhone-uri „gratis”, în criză de personal

Foto ilustrativ, de andreas160578 de la Pixabay
Foto ilustrativ, de andreas160578 de la Pixabay

Un restaurant McDonald's va oferi telefoane iPhone angajaților din lipsă de personal.

Conform Business Insider, în imaginile unui utilizator de Twitter intitulat @brogawd_ se vede cum un poster de pe geamul unui celebru restaurant fast-food le promite angajaților care rămân cel puțin șase luni câte un iPhone. „Angajăm. iPhone gratis”, se arată pe anunț. Posterul de angajare mai spune și condiția pentru telefonul „gratis”: șase luni de angajare și „criterii de angajare” nespecificate.

Un membru de staff al restaurantului din Altamont, Illinois, a confirmat posterul oficial. Totuși, un manager al McDonald's-ului nu a fost prin preajmă să confirme pentru sursa citată care sunt și criteriile nespecificate.

Aceste angajări sunt obișnuite în timpul verii, spune un reprezentant al companiei. Se aplică bonusuri la nivel particular

Un purtător de cuvânt al McDonald's a transmis, marți, pentru Business Insider că lanțul de restaurante fast-food face eforturi de angajare, însă acest lucru este normal în timpul verii, a adăugat el. Restaurantele, de la caz la caz, oferă stimulente precum plăți de recunoștință, bonusuri la semnare și bonusuri pentru aducerea unui alt angajat, dar și zile de concediu plătit.

Un bărbat de 22 de ani care a încercat să jefuiască un McDonald's din Marea Britanie, cerând nuggets de pui și bani, a fost închis

Conform BBC, tânărul Rudi Batten i-a amenințat cu un pistol fals pe angajații restaurantului din Yate pe 8 februarie, cerând banii din casierie și nuggets de pui. Fiind dimineață, acesta a ales să fure un McMuffin cu cârnați.

Violent fiind, acesta a pus pistolul fals la tâmpla managerului restaurantului și l-a dus către seif. „Un aspect terifiant al jafului este modul în care a ținut pistolul. Este ultimul lucru la care se așteaptă lumea într-un restaurant liniștit din acea parte a țării”, a transmis judecătorul William Hart. Înainte, acesta jefuise și un Miss Millie, furând 200 de lire și pui prăjit. Tânărul a fost închis pentru șase ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel