Un regizor iranian a fost ucis de părinți pentru că nu s-a căsătorit până la 47 de ani

Foto ilustrativ / Imagine de Roger Blomquist de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Roger Blomquist de la Pixabay

Un regizor de film din Iran a fost ucis și dezmembrat de părinți pentru că nu se căsătorise până la 47 de ani. 

Regizorul de film Babak Khorramdin, din Iran, în vârstă de 47 de ani, a fost ucis și dezmembrat de părinți, după o discuție aprinsă pe tema căsătoriei. 

Părinții lui erau supărați pe faptul că regizonul nu se căsătorise până la vârsta pe care o avea. 

Poliția a confirmat că Babak Khorramdin a fost ucis după ce s-a întors de la Londra în țara natală și a avut o discuție aprinsă cu părinții din cauza faptului că nu se căsătorise, scrie Metro.

După ce l-au ucis, părinții i-au dezmembrat trupul. Câteva părți din cadavru au fost descoperite într-o valiză, în cartierul Ekbatan din Vestul Teheranului. 

Agenția de știri Rokna a informat că părinții au mărturisit fapta. Totodată, ei au recunoscut și că și-au ucis fiica și ginerele cu ani în urmă.

Tatăl lui Babak Khorramdin a declarat că 'din cauza certurilor pe care le-am avut, l-am sedat duminică dimineață oferindu-i anestezice, apoi l-am înjunghiat mortal. Apoi i-am dezmembrat corpul și l-am aruncat în cel mai apropiat coș de gunoi, pe stradă, împreună cu soția mea.', potrivit presei iraniene. 

Părți din cadavru au fost puse într-o valiză și trei coșuri de gunoi. 

În urma unei percheziții la casa familiei, poliția a descoperit mai multe probe care arată cum s-a derulat totul. În prezent, părinții regizorului se află în arest, potrivit agenției Rokna, citată de Newsweek.

Bărbatul s-a întors în Iran pentru a preda regie de film

 

După ce și-a făcut studiile la Teheran, Babak Khorramdin s-a mutat la Londra pentru câțiva ani. El s-a întors în țara natală pentru a preda regie de film, relatează Arab News.

Babak Khorramdin era cunoscut pentru mai multe lungmetraje și scurtmetraje pe care le-a realizat, printre ele numărându-se Crevice, Hole și Oath to Yashar.

„Babak a fost cineast și acum câțiva ani l-am întâlnit deseori în cercurile culturale și artistice din Londra. Am auzit că îi era dor de familie și s-a întors în Iran, iar acum am văzut această veste oribilă și nu-mi vine să cred.”, a scris Parviz Jahed, cineast și critic, pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel