Rapper suedez, condamnat la închisoare. Plan cu o rețea criminală: să-și RĂPEASCĂ rivalul din domeniul muzical

Pexels
Pexels

Un rapper suedez a fost condamnat la închisoare, pentru tentativă de răpire. 

Un rapper suedez a fost arestat și condamnat la 10 luni de închisoare, după ce s-a descoperit că acesta plănuia să își răpească rivalul din domeniul artistic. Yasin Mahamoud, în vârstă de 23 de ani, a fost condamnat după ce a încercat să își ademenească victima într-un studio de muzică în luna martie din 2020. 

Planul inițial a fost un eșec, dar rivalul lui Mahamoud a fost răpit, bătut și jefuit câteva săptămâni mai târziu, dar în acest caz nu s-a putut dovedi implicarea lui Yasin. Rapperul a negat că ar avea vreo vină și a declarat presei locale că va face apel la sentința primită, scrie BBC

Grupare criminală suedeză

Rapperul, cunoscut după numele său de scenă Yasin, a fost încarcerat miercuri, 14 iulie. Cazul său este legat de autorități de o investigație asupra unei rețele criminale care ar fi comis mai multe delicte grave în 2020 în capitala suedeză. Alte 27 de persoane au fost condamnate pentru diferite fărădelegi, inclusiv tentativă de omor, furt, șantaj, pedeapsa cumulată a celor condamnați ajungând la 147 de ani. 

Liderul grupării, Chihab Lamouri, în vârstă de 33 de ani, a primit cea mai lungă sentință, de 17 ani și 10 luni. O publicație suedeză a scris că Lamouri a fost implicat în organizarea răpirii în care a participat și rapperul, Yasin fiind folosit ca momeală. 

Procurorii au susținut că planul de răpire a fost abandonat în martie, iar o nouă tentativă, de data aceasta dusă la capăt cu succes, a avut loc în aprilie 2020, când a fost implicată altă figură din industria muzicală, rapperul Haval Khalil. 

Khalil i-a cerut victimei să vină la un apartament, unde a fost șantajată, bătută și legată, apoi fotografiată în ipostaze umilitoare. Pozele au ajuns câteva săptămâni mai târziu pe social media, după ce victima a refuzat să plătească. 

Și Khalil a fost condamnat la închisoare, primind o sentință la închisoare de 2 ani și jumătate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel