Un rădăuțean a intrat cu cuțitul în bucătăria unui local, după ce a primit nota de plată

Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Free-Photos de la Pixabay

Un individ care a intrat cu cuțitul peste personalul unui local, după ce a primit nota de plată, a fost oprit de un polițist aflat în timpul liber. 

Un bărbat din Rădăuți, care a consumat alcool într-un restaurant din municipiu, s-a ”supărat” când a primit nota de plată și a reacționat extrem de violent, intrând în bucătăria localului cu un cuțit și începând să amenințe personalul localului. Din fericire, în local se afla și un polițist rutier aflat în timpul liber, care a intervenit și l-a pus pe fugă pe individ, deși a fost și el pus în dificultate, scrie Monitorul de Suceava.

În seara zilei de 4 aprilie, în jurul orei 20.00, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată că un individ beat a intrat cu cuțitul în bucătăria restaurantului Millegusti, având asupra sa un cuțit, iar apoi a părăsit incinta, fiind urmărit de un polițist rutier în vârstă de 37 de ani, aflat în timpul liber.

Din cercetări a rezultat că agresorul, Ferrari Marius H., în vârstă de 40 de ani, s-a luat la ceartă cu personalul de la nota de plată, ulterior scoțând cuțitul și devenind violent.

Un polițist de la Serviciul Rutier, în vârstă de 37 de ani, aflat în restaurant la acea oră, i-a cerut agresorului să se oprească. Acesta l-a amenințat inițial și pe polițist, după care a părăsit în fugă restaurantul. Polițistul a plecat în urmărire, anunțându-și totodată colegii în ce direcție se îndreaptă fugarul. 

Bărbatul a fost imobilizat și încătușat în stradă 

Alertați între timp, polițiștii și jandarmii l-au localizat pe urmărit pe o stradă laterală. Bărbatul a fost imobilizat și încătușat de polițiști și jandarmi în plină stradă.   

„Din verificările efectuate a rezultat faptul că, în momentul în care a fost urmărit de polițiști și jandarmi, bărbatul a aruncat cuțitul, într-o grădină din apropiere, fiind identificat ulterior de către polițiști. Colegul nostru în vârstă de 37 de ani a dovedit prezenţă de spirit, dar şi devotament faţă de instituţie şi faţă de cetăţeni, motiv pentru care îl felicităm.”, a declarat comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliției județene.

Pe numele bărbatului de 40 de ani a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de „amenințare”.

După completarea probatoriului, pe numele agresorului a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, în baza căreia a fost introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Sursă: Monitorul de Suceava

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel