Profesor din București, în lenjerie intimă în fața elevilor, la un curs online. "A spus că nu se poate abține"

Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay

Un profesor de fizică din București s-a afișat în lenjerie intimă în fața elevilor, în timpul orelor online.

Ministrul Educației a trimis Corpul de Control la Școala Centrală din București, după ce un profesor de fizică le-a arătat chiloții adolescenților, în timpul orelor online, scrie ProTv.ro. Cazul a devenit cunoscut după ce în spațiul public au apărut imagini în care se vede cum în timp ce elevii ascultă lecția, camera de filmat de pe laptopul dascălului se deplasează spre zona intimă a bărbatului, care este în chiloți pe canapea. Revoltați de această întâmplare, părinții au făcut plângere.

Le-ar fi pus pe fete să se schimbe pentru că "este sensibil"

Totuși, acuzațiile nu se opresc aici. Se pare că profesorul le-ar fi recomandat fetelor ca în timpul orelor să-și acopere pielea pentru că el este sensibil.  „Acoperiți-vă umerii, pentru că sunt sensibil și plâng″, i-ar fi spus unei eleve.

Sunt situații în care au fost trimise eleve să se schimbe, pentru că aveau un decolteu și el a spus că nu se poate abține. O alta fetiță l-a rugat să repete ceea ce a spus și i-a zis că e nesimțită. Elevii sunt jigniți. Le cere elevilor să-i spună profesor doctor, nu domnule, că el nu e boschetar.″, a povestit o mamă.

Ce spune conducerea școlii

„Părerea mea proprie este că acolo a fost efectiv un accident. Dacă vă uitați cu atenție, dumnealui a lăsat în jos. S-ar fi putut să bată soarele și să nu vadă ecranul, după care l-a ridicat, pentru că și-a dat seama că nu-i mai vede pe copii.

Asta e cu totul altceva. Dumnealui era în spațiul dumnealui. Nu putem face educație adulților și nu mai putem face educație elevilor, că suntem acuzați că îi stresăm prea tare.”, a declarat directoarea Școlii Centrale din Capitală, Mariana Vișan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel