Un primar PNL a semnat listele AUR pentru DEMITEREA lui Iohannis: Sunt un liberal mai ciudat

foto alba24/ Primarul liberal din Zlatna semnează pentru demiterea lui Iohannis
foto alba24/ Primarul liberal din Zlatna semnează pentru demiterea lui Iohannis

Surpriză pe scena politică. 

Marți seară, unul dintre cei mai vechi primari liberali din Alba, Silviu Ponoran, a semnat pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis, scrie alba24.ro. Inițiativa aparține AUR. 

Silviu Ponoran este primarul din Zlatna și membru de bază al PNL Alba.

Simion strânge semnături pentru demiterea lui Iohannis, din poartă-n poartă

George Simion, președintele AUR a fost prezent în mai multe orașe din Alba (Sebeș, Alba Iulia, Zlatna și Ocna Mureș) unde i-a îndemnat pe cetățeni să semneze un demers inițiat de partid pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis.

Demersul primarului liberal a fost publicat și pe Facebook de către deputatul AUR de Alba, Daniel Gheorghe Rusu. Imaginea postată este însoțită de mesajul: ”Primarul PNL din Zlatna, a semnat alături de colegii mei din AUR pentru demiterea lui Iohannis!!!”. 

Citește și: Vechiul cinematograf al orașului Zlatna, o ruină ce doar amintește de gloria din trecut

Cum explică primarul liberal gestul

Contactat de Alba24, primarul Silviu Ponoran a confirmat semnătura dată. Liberalul a recunoscut că a semnat listele AUR pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis, marți seară, la Zlatna. Întrebat de ce a semnat în condițiile în care este un membru vechi al PNL Alba, acesta a declarat că ”încă” este membru, dar este un ”liberal mai ciudat”.

Mai mult, Silviu Ponoran a declarat că nu a fost de acord nici cu candidatura pentru cel de al doilea mandat ca președinte, din partea PNL, a lui Klaus Iohannis.

În luna noiembrie a anului trecut, George Simion spune că au semnat și parlamentari PNL pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis: ”Au semnat şi parlamentari de la PNL, în ciuda a ceea ce a declarat Dan Vîlceanu. Şi nu e vorba de cei care au plecat din grupul parlamentar PNL, ci parlamentari asumaţi. Spre exemplu, Dumitru Flucuş, deputat de la Braşov, şi-a asumat bărbăteşte şi a semnat.  I-au cerut cei din partid să revină asupra semnăturii, dar nu a vrut, spunând că în momentul acesta Klaus Iohannis trebuie demis” afirmat liderul AUR la Antena 3. "Noi avem 48 de parlamentari care au semnat până acum (n.r. noiembrie 2021)", adăuga George Simion. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel