Un primar din Vaslui s-a sinucis în spital. Bărbatul suferea de o depresie puternică

Sursă foto: Cristi Spiridon Facebook
Sursă foto: Cristi Spiridon Facebook

Primarul Cristi Spiridon din comuna vasluiană Pogana s-a sinucis în spital.

La numai 53 de ani, primarul comunei Pogaa din Vaslui, Cristi Spridon, s-a stins din viață vineri seară, la orele 19.00, la o clinică din municipiul Alba Iulia. Acesta suferea de o depresie puternică, de care se trata în această clinica privată. Când speranțele de vindecare erau mai mari, iată că vine această veste șocantă, prin care se anunță încetarea din viață a edilului. Informația a fost  confirmată de membri familiei, care sunt absolut devastați de cele întâmplate.

Aseară, acesta s-a sinucis, iar cadrele medicale din clinică au solicitat intervenția SMURD-ului, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru el. Primarul care a decis să plece atât de fulgerător din sânul familiei, are doi copii, o fată și un băiat, iar visul lui, de când a dorit să devină primar, a fost să transforme din temelii comuna Pogana și se baza pe investițiile din Uniunea Europeană și din mediul privat, pe care dorea să le atragă. Și-a curmat acest vis după un an de mandat, însă va rămâne în memoria comunității ca un profesionist si un om de afaceri sclipitor.

Cristi Spridon a absolvit Facultatea de Zootehnie la Iași, după care a aplicat pentru o bursă Soros. Din cele opt locuri puse la dispoziție României, acesta a fost acceptat, după un interviu la Consulatul Elvetiei din Bucuresti, în 1993. S-a specializat timp de un an la Școala Superioară de Agricultură „Marcelline” din Luassane. Ce a văzut în Elveția i-a schimbat percepția despre agricultura și zootehnia făcute în România, dar mai ales la Pogana, o comună care părea fără potențial, condamnată la sărăcie și muncă grea pentru țărani. Deși primisese o ofertă să lucreze în Canada, acesta a ales să rămână pe locurile natale, unde a dezvoltat un business de succes.

Anul trecut și-a început aventura în administrația publică locală, unde dorea să schimbe comuna din temelii, dar iată că această decizie i-a fost fatală. „Am ales să vin în Pogana pentru că îmi iubesc comuna în care m-am născut, am crescut, m-am căsătorit și în care m-am întors în anul 1999, exact acum 21 de ani”, a spus acesta pentru cititorii ziarul Vremea Nouă după ce a fost ales primar, în septembrie 2020. În comuna sa dragă, Pogana, își va găsi și odihna veșnică! Dumnezeu să-l odihnească, scrie VremeNoua.

Primar din Vaslui, derapaj: Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci... cu furcile, coasele și securile!

Ciprian Tamaș, primarul comunei Şuletea din județul Vaslui, a transmis ce ar putea face dacă autoritățile îi vor forța pe oameni să se vaccineze.

'Nu m-am vaccinat și nici nu mă voi vaccina! Dar sunt surprins că am prieteni care au fost vaccinați prin lunile martie-aprilie-mai al acestui an și acum au fost diagnosticați cu covid! Concluzia?? Voi, cei care ne tot stresați să ne vaccinăm, sunteți cei mai mari dușmani ai neamului românesc! Ferească-vă Dumnezeu să dați vreo ordonanță să ne obligați să ne vaccinăm!!!

La fel o zic, ca și atunci când a fost cu pesta porcină!! Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci...cu furcile, coasele și securile!!! Nu vă jucați cu nervii noștri, cu viețile noastre și ale copiilor noștri, oameni de carton care sunteți!! Voi fi în prima linie și voi apăra drepturile tuturor celor care nu vor să se vaccineze! (citește continuarea AICI)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel