Un primar din Argeş îi face PROŞTI pe turiştii care se apropie de urşi

Primarul comunei Arefu, din judeţul Argeş, îi face proşti pe turiştii care se apropie prea mult de urşii din zonă. Acesta trage şi un semnal de alarmă înainte de începerea şcolii. 

”Cei care fac în Parlamentul României legile aș propune să își ia câte unul acasă. Am ajuns o grădină zoologică a Europei. Cum de numai noi avem urși și alte țări n-au?! E un pericol și pentru oameni și pentru animale și pentru copii. Eu mă gândesc cu groază la momentul în care vor începe școlile și copiii se vor întâlni cu ei pe drumuri. O altă chestie... înmulțirea lor este excesivă. Turiștii sunt atât de încântați că îi văd, dar sunt atât de proști că îi hrănesc, încât cândva se vor întoarce asupra lor și îi vor răni. Oamenii ar putea fi amendați, dar cine să stea pe tot traseul să îi urmărească cine le dă mâncare și cine nu le dă. Ideea este că nu se mai iau niciun fel de măsuri.

Un om dacă moare, nu se uită nimeni la el. Un animal dacă este rănit de un urs, nu se întâmplă nimic. Dacă moare un urs, se adună și poliție și procuratură de se fac pe aici nu știu câte anchete. Ideea mea ar fi ca fiecare parlamentar care a votat legea aia să își ia câte unul acasă, pentru a vedea cât de bine este.”, a declarat pentru B1.ro Gheorghe Stoican, primarul comunei Arefu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel