Un primar bistrițean a fost reclamat la Poliție pentru insulta "ţigancă împuţită"

politia_comunitara_focsani_sediu_51243400
politia_comunitara_focsani_sediu_51243400

Doina Ganea, consilier local PSD din comuna Dumitra din Bistriţa-Năsăud, a depus plângere la Poliţie împotriva primarului comunei, Gheorghe Bălăjan (PDL), susţinând că acesta ar fi înjurat-o şi a numit-o "ţigancă împuţită", în şedinţa Consiliului Local.

Potrivit celor declarate, vineri, de către consilierul local PSD din comuna Dumitra, Doina Ganea, într-o conferință de presă susţinută la sediul PSD Bistriţa-Năsăud, incidentul s-a petrecut miercuri, în timpul şedinţei Consiliului Local.

"Primarul a început să mă înjure, să îmi blesteme familia, pentru că am ieşit cu protestatarii la miting, la Bistriţa (organizat de USL - n.r.). M-a făcut «ţigancă împuţită», «femeie de nimic» şi în multe alte feluri. E o calomnie, eu sunt româncă. Îl rog pe această cale să înceteze cu jignirile la adresa familiei mele. Dacă are ceva, are cu mine personal, pentru că eu fac politică. Colegii din Consiliul Local au stat şi au ascultat. Am sesizat Poliţia. S-a răzbunat că de ce strig eu «Jos Băsescu!». I-am spus că am şi eu nemulţumirile mele şi că nu îmi poate pune lacăt pe gură", a spus Ganea, care a precizat că primarul Gheorghe Bălăjan (PDL) nu este la prima ieșire de acest fel.

"Am trecut cu vederea, dar acum mi-a ameninţat familia. În campania electorală şi-a pus oamenii să mă bată, dar nu m-au doborât. Acum mi-e frică pentru familia mea. Duc o luptă grea cu primarul de mult timp. Vrea să se răzbune fiindcă îmi fac datoria faţă de partidul meu", a spus Doina Ganea, citează Mediafax.

Hotărâtă să nu mai tolereze asemenea injurii, Doina ganea a sesizat Poliţia pentru ca primarul să fie cercetat pentru insultă şi calomnie.

Punctul de vedere al primarului  comunei Dumitra, Gheorghe Bălăjan, nu se cunoaște deocamdată, acesta neputând fi contactat pentru comentarii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel