Un preot sare în apărarea lui Cristi Borcea: Așa este cel mai bine

Un preot sare în apărarea lui Cristi Borcea după ce s-a aflat că Valentina Pelinel este însărcinată.

Dacă va alege să divorţeze de Alina şi să o ia de nevastă pe Valentina Pelinel, Cristi Borcea ajunge să se cunune religios pentru a treia oară, practic, ultima ceremonie permisă de Biserica Ortodoxă Română. Cu toate acestea, preotul Florin Puf îi îndeamnă pe toţi să nu-l judece, pentru că dacă cineva a greşit, va răspunde în faţa lui Dumnezeu.

"Cred că ar fi cel mai bine ca Borcea să-şi recunoască copilul, iar Valentina Pelinel să aibă grijă de sarcină şi să ştie că orice copil e o binecuvântare de la Dumnezeu. Noi nu suntem în măsură să judecăm. În calitate de preot, vă pot spune că nu avem dreptul să ne judecăm unii pe alţii, dacă avem credinţă în Dumnezeu.

Treaba noastră e să avem grijă de sufletele creştinilor. Chiar dacă această situaţie este încurcată, nimeni nu ar trebui să sufere, nici actuala soţie - ea ar trebui să știe că Dumnezeu va avea grijă de ea şi să fie recunoscătoare, indiferent de deciziile soţului ei, nici copiii, cărora trebuie să li se explice în aşa fel încât să nu fie răniţi. Un alt sfat ar fi ca toţi copiii să se cunoască şi să se înţeleagă ca fraţii, deşi sunt legaţi numai prin tată", a spus părintele Puf pentru Ziarul Ring.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel