Un post de televiziune, din nou, pe sticlă

Un post de televiziune va apărea, din nou, pe sticlă. Studenții de la o universitate privată vor fi cei care vor realiza unele dintre emisiuni. 

Postul Giga TV își va relua, din această lună, emisia. Managerul de proiect al televiziunii, George Harabagiu, s-a prezentat, vineri, la CNA pentru a prezenta noua grilă de programe a postului.

Societatea Sonic Media, care operează licența Giga TV, a încheiat un parteneriat cu Universitatea Hyperion. Studenții vor realiza unele dintre emisiunile de pe Giga TV. Acest lucru este posibil prin proiectul "Jurnalişti pentru … jurnalism", scrie paginademedia.ro.

Giga TV va avea 19,08% programe de informare, 35,22% programe educative, culturale, religioase, 8% filme, 20,7% divertisment şi 17% publicitate şi teleshopping.

Licența Giga TV a fost retrasă în luna septembrie după ce, în urma verificărilor, s-a constatat că postul nu a emis mai mult de 96 de ore. CNA a revenit asupra deciziei, însă după ce a decis să returneze licența companiei Sonic Media, George Harabagiu, manager de program, a solicitat un răgaz de 90 de zile pentru a repune pe roate televiziunea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel