Un polițist și soția sa au fost bătuți în plină stradă. "Ce mă, nu mai ești șmecher să ne dai amenzi?"

Un polițist și soția sa au fost bătuți de doi bărbați într-o comună din județul Prahova.

Scene de groază în comuna Bătrâni din județul Prahova. Un polițist și soția sa au fost bătuți în plină stradă, scrie Observatorulph.ro. Fostul șef de post din comună, dar și soția sa au fost agresați fizic și verbal de doi frați deranjați că li s-a atras atenția că blochează traficul pe un drum comunal.

Cei doi ar fi văzut la un moment dat că o mașină și o căruță staționând și blocând ambele sensuri. Soția polițistului i-ar fi claxonat ca să se dea la o parte. Supărați, bărbaţii au năpustit în maşină, i-au scos afară pe cei doi şi i-au bătut.

”Șoferul și căruțașul stăteau de vorbă în mijlocul drumului și nu puteau fi ocoliți. După cinci minute de așteptare, soția mea, care se afla la volan, a claxonat. În acel moment, cei doi frați, pe care îi știam ca fiind recalcitranți din perioada în care am fost șef de post la Bătrâni (n.r. acum polițistul își desfășoară activitatea la Vălenii de Munte) au venit la mașină, înjurând și amenințând. Am fost recunoscut pentru că unul dintre ei mi-a spus: Ce mă, nu mai ești șmecher să ne dai amenzi?”, a declarat victima pentru observatorulph.ro.

Polițistul, aflat în concediu de odihnă, a declarat că a încercat să-i calmeze pe cei doi, spunându-le că vor doar să-și continue drumul. În schimb, ar fi fost lovit în mod repetat, cu pumnii și picioarele. Agresorii s-ar fi liniștit abia atunci când la fața locului a venit un echipaj de poliție. Bărbații le-au spus polițiștilor că nu știau că victima este de asemenea polițist pentru a scăpa de o acuzație foarte gravă, cea de ultraj, a mai spus victima.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel