Un poliţist s-a împuşcat, în Caracal. Intervenţie de urgenţă

Ambulanta
Ambulanta

Echipajele de urgenţă au fost solicitate să intervină într-un apartament din Caracal acolo unde se pare că un bărbat s-a împuşcat. 

Un polițist în vârstă de 31 de ani a fost găsit, duminică după-amiaza, împușcat în apartamentul din Caracal în care locuia. Potrivit IPJ Olt, acesta s-a împușcat cu arma din dotare. Un polițist în vârstă de 31 de ani a fost găsit, duminică după-amiaza, împușcat în apartamentul din Caracal în care locuia. Acesta lucra la IPJ Olt, unde fusese transferat în urmă cu aproximativ o lună de la Postul din localitatea Corbu.

Potrivit reprezentanților IPJ Olt, polițistul s-a împușcat cu armamentul din dotare. Acestuia i s-au aplicat manevre de resuscitare la fața locului, fiind transportat la spital. „Incidentul s-a produs în apartamentul său și polițistul nu era în timpul serviciului”, a declarat Alexandra Ducu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt. Cercetările în acest caz continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel