Urmărește emisiunea live


Un polițist, prins la prostituate. S-a ales cu dosar penal, după ce s-a folosit de uniformă pentru a nu plăti

Un polițist, prins la prostituate. S-a ales cu dosar penal, după ce s-a folosit de uniformă pentru a nu plăti / Foto: Pixabay
Un polițist, prins la prostituate. S-a ales cu dosar penal, după ce s-a folosit de uniformă pentru a nu plăti / Foto: Pixabay

Un polițist s-a ales cu dosar penal după ce a mers la prostituate.

Un polițist din Râmnicu Sărat ar fi mers la o prostituată și ar fi vrut să întrețină relații sexuale cu aceasta. Pentru a nu plăti, el s-ar fi folosit de uniforma, deși era în afara serviciului, scrie Realitatea.net.

Totul s-ar fi petrecut în noaptea de 12 spre 13 ianuarie. Agentul, încadrat la un post din mediul rural, ar fi mers la femeia respectivă împreună cu un tânăr, în vârstă de 19 ani. Deși polițistul își încheiase programul de lucru, el ar fi rămas îmbrăcat cu uniformă și ar fi încercat să se folosească de aceasta pentru a nu plăti. Gestul bărbatului a înfuriat-o pe femeia care a chemat în ajutorul său alți doi bărbați, dar și autoritățile.

„În noaptea de 12 spre 13 ianuarie, IPJ Buzău a fost sesizat de către o tânără de 19 ani, din Călărași, cu privire la faptul că doi tineri s-au prezentat la locuința ei din municipiul Buzău cu scopul de a întreține relații sexuale contra cost și ar fi refuzat să mai plece.”, a declarat agent de poliție Cornelia Stroe.

Acum, polițistul de 36 de ani s-a ales cu dosar penal și se fac cercetări pentru uzurparea de calități oficiale. De asemenea, a fost deschisă și o anchetă internă în care agentul este cercetat disciplinar.

Plăcerile lumești l-au scos din carantină. Cum a fost prins un arădean

Un bărbat din judeţul Olt, care trebuia să fie în carantină la domiciliu, a fost depistat de jandarmi în Arad, într-o pensiune, după ce o prostituată a sunat la 112 nemulţumită că nu s-a înţeles cu bărbatul la suma de bani pe care urma să o primească, scrie Agerpres. 

"Bărbatul a fost depistat la o pensiune din municipiul Arad, în urma unui apel la 112 efectuat de către o femeie care a reclamat că bărbatul i-ar fi datorat o sumă de bani şi nu mai vrea să-i înapoieze. Jandarmii s-au deplasat la adresa indicată, au identificat cele două persoane, iar în urma verificărilor efectuate au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de tip 'coronavirus asociat' şi avea obligaţia legală să stea în carantină la domiciliu 14 zile, până în data de 30 noiembrie inclusiv. Cu privire la urgenţa reclamată, s-a constatat că divergenţele dintre cei doi au pornit de la o neînţelegere privind cuantumul sumei cerute de către femeie pentru anumite servicii oferite", a informat Jandarmeria Arad. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel