Un polițist a fost agresat de „Inspector“, un tânăr tâlhar din Murgeni / VIDEO

Un polițist a fost agresat de „Inspector“, un tânăr tâlhar din Murgeni   /   Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Un polițist a fost agresat de „Inspector“, un tânăr tâlhar din Murgeni / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Polițistul Marius Stan s-a încăierat cu „Inspector”, un tâlhar din orașul Murgeni, Vaslui.

Agentul Marius Stan din cadrul Poliției Orașului Murgeni a primit îngrijiri medicale din partea unui echipaj al SAJ Vaslui după ce a fost rănit în timpul unei intervenții în timpul serviciului. Trimis în misiune sã vadă dacă „Inspector”, un tânăr de 16 ani bănuit de comiterea mai multor tâlhării respectă arestul la domiciliu, agentul avea sã constate cã adolescentul era plecat în pădure, la tăiat lemne.

Pentru a trage de timp, o parte din rude au fugit după „Inspector” sã-l aducă acasă, în timp ce alții l-ar fi înconjurat pe polițist. Adus din pădure, minorul a fost încătușat cu greu de către agentul Marius Stan, care a avut nevoie de sprijinul unui coleg de la Politia Locală pentru a-l imobiliza pe Inspector. Rudele băiatului susțin o cu totul altă variantă. Acestea au declarat cã adolescentul s-ar afla, de fapt, sub control judiciar, iar polițistul ar fi vrut sã-l ducă în fata instantei, fără a prezenta mandatul de aducere. 

Incidentul, care a avut loc în cartierul Bedreaga din Murgeni, locuit preponderent de o populație de etnie rromă, a fost confirmat de către reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui, care au declarat că în acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, precizează VremeaNouă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel