Un politician cu rude printre victimele de la Colectiv dă cărțile pe față

Un deputat PSD care a avut rude printre victimele de la clubul Colectiv dă cărțile pe față, pe Faceboook.

"Ce scriu acum reprezintă gândurile cetățeanului Liviu Harbuz, nu ale omului politic, pentru că sunt momente în care politicienii trebuie să aibă și ei decența de a avea o atitudine rezervată.

Tragedia de la Colectiv? E strigător la cer, mai ales pentru cei care - la fel ca mine - au prieteni sau rude printre cei decedați sau care luptă acum pentru supraviețuire.

Supărarea oamenilor? Absolut îndreptățită și cred că toți responsabilii din clasa politică sau din administrație trebuie să deconteze greșelile făcute cu intenție sau din culpă care duc la tragedii.

Manipulare? Cât cuprinde. În toate taberele. Este evidentă prezența unora fără scrupule care încearcă să se cațere - și chiar o fac - pe durere, pe lacrimi, pe moarte. Așa cum altădată se vorbea de "îmbogățiții de război", acum iese în evidență profilul "profitorului de mișcare de stradă".

Îmi sunt dragi, foarte dragi, copiii și oamenii cu sufletul curat care dau din acest suflet al lor strigătul de disperare. De dreptate. De Justiție în sens absolut.

De aceea vă spun: atenție la cei care vor să rupă, să fure, să murdarească spiritul curat", a scris Liviu Harbuz, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel