Un pilot a supravieţuit 38 de zile în jungla amazoniană, după ce aeronava sa a explodat

Un pilot a supravieţuit 38 de zile în jungla amazoniană, după ce aeronava sa a explodat  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Un pilot a supravieţuit 38 de zile în jungla amazoniană, după ce aeronava sa a explodat / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

O aeronavă a fost obligată să aterizeze în jungla amazoniană, iar pilotul a reușit să iasă din aceasta fix înainte să explodeze.

Un pilot brazilian a supravieţuit 38 de zile în jungla amazoniană. Din cauza unei defecţiuni la motor, el a fost nevoit să aterizeze în mijlocul celei mai mari păduri tropicale din lume. Bărbatul de 36 de ani a reuşit să iasă din aeronavă cu doar câteva secunde înainte ca aceasta să explodeze.

"Zborul se desfăşura normal, dar la un moment dat motorul a cedat. Pur şi simplu s-a oprit. În zona în care am aterizat era multă apă, însă nu aveam de mâncare. Și eram expus prădătorilor."

Într-un interviu pentru presa braziliană, Antonio Sena a recunoscut că pilota avionul spre o mină de aur ilegală. Sud-americanul spune că a ajuns în această situaţie după ce a fost nevoit să-și închidă restaurantul din cauza pandemiei. După zeci de zile de hoinărit prin jungla amazoniană, bărbatul a auzit o drujbă şi a găsit câţiva localnici care l-au ajutat să ajungă acasă.

"A fost minunat să fiu găsit de o asemenea familie, să îi văd cum lucrează în armonie cu natura."

În total, pilotul a parcurs aproximativ 28 de kilometri în junglă și a reușit să slăbească peste 25 de kilograme, notează Publika.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel