Un partid din Republica Moldova s-a lansat în campania electorală cu un coșciug / galerie FOTO

Un partid din Republica Moldova s-a lansat în campania electorală cu un coșciug / Sursă foto: Facebook Dragoș Galbur
Un partid din Republica Moldova s-a lansat în campania electorală cu un coșciug / Sursă foto: Facebook Dragoș Galbur

Partidul Acasă Construim Europa din Republica Moldova a ales o modalitate inedită de a se lansa în campania electorală. 

Partidul Acasă Construim Europa s-a lansat, astăzi, în campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Evenimentul a avut loc la Zăicana, Criuleni, și a început cu o secvență tulburătoare. O tânără a ieșit din sicriu, îmbrăcată în costum național, având o coroniță din flori și a recitat o poezie despre Moldova.

Ulterior, preşedintele PACE, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat că a venit timpul să se facă ordine în țară.

„Moldova e țara noastră. Satele noastre sunt tot mai pustii, orașele se sufocă în gunoi. Populația îmbătrânește foarte rapid. În case și pe stradă este tot mai puțină siguranță. Așa cum ați văzut realitățile din această curte, așa a ajuns și țara noastră”, a spus Gheorghe Cavcaliuc.

Cavcaliuc a mai declarat că este sigur că „PACE este unicul partid care nu are bandiți și narcomani”.

Liderul formațiunii susține că a pregătit o listă de proiecte de legi îndreptate spre binele cetățenilor, precizează Publika.

Maia Sandu a dizolvat Parlamentul Republicii Moldova. Alegeri anticipate peste Prut

Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, a semnat decretul de dizolvare a Parlamentului. Anunțul a fost făcut acum câteva minute. Astfel, alegerile anticipate urmează să aibă loc pe data de 11 iulie 2021.

„Acum câteva minute am semnat decretul de dizolvare a Parlamentului. Data alegerilor anticipate e 11 iulie. Guvernul urmează să aloce din bugetul de stat resursele financiare necesare organizării alegerilor anticipate”, a precizat Maia Sandu pe 28 aprilie 2021 (vezi AICI). 

Dodon a acuzat-o pe Maia Sandu că e coordonată din Occident

„Vreți alegeri, mergem la alegeri!

Noi suntem pregătiți să facem față acestei provocări politice și să demonstrăm că electoratul socialiștilor este de încredere, este puternic din punct de vedere moral și înțelege foarte bine, cine și ce reprezintă în politica internă și cea externă.

Aceste alegeri parlamentare au fost inevitabile, din mai multe motive. Însă ar fi trebuit să le amânăm din cauza pandemiei. La toamnă, numărul de infectați ar fi fost deja în scădere. Însă dacă pentru Maia Sandu și coordonatorii săi din Occident nu contează riscurile la care sunt supuși cetățenii Moldovei, dacă Curții Constituționale aservite politic nu-i pasă de Constituție și ei toți împreună insistă asupra unei campanii electorale imediate, să-și asume toată responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă. (...)“, a precizat Dodon imediat după ce Maia Sandu a declarat îndeplinite condițiile pentru alegerile anticipate (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel