„Un ostaș în slujba țării”. Rareș Bogdan vrea pentru încă 10 ani un președinte liberal la conducerea României

Eurodeputatul Rareș Bogdan. Sursa Agerpres.
Eurodeputatul Rareș Bogdan. Sursa Agerpres.

Europarlamentarul Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte al PNL, a declarat vineri, la Piteşti, că partidul este mai mobilizat decât oricând şi imediat după alegerile din 9 iunie va începe 'marea bătălie' pentru funcţia de şef al statului, el adăugând că România trebuie să aibă un preşedinte liberal, 'un ostaş în slujba ţării'.

Rareş Bogdan a susţinut că sondajele de opinie arată că liberalii se pot plasa în fruntea clasamentului.

„Astăzi spun că partidul e mai mobilizat decât oricând, iar scorul pe care îl putem face ne poate plasa în fruntea clasamentului, doar dumneavoastră trebuie să aveţi încredere în acest lucru, nu este deloc o chestiune care să fie doar visare, doar proiecţie, este realitatea aşa cum arată ea pe baza sondajelor de opinie.

Vă spun, doar două săptămâni de nesomn, două săptămâni pe muncă, două săptămâni de pliante, strâns mâini, explicat despre ce vrem să facem cu oraşele, cu comunele, cu acest judeţ şi Argeşul va urca acolo unde îi este locul, în primele cinci judeţe ale României.

Dar acest lucru nu se poate, ca să ştiţi, decât o administraţie liberală. Dacă liberali nu sunt, dezvoltare nu este ca să ştiţi acest lucru, pentru că este o realitate.

Rugăminte: după ce terminăm campania de locale şi europarlamentare (...) începe marea bătălie, pentru că România trebuie să aibă în următorii 10 ani un preşedinte liberal, un preşedinte echilibrat, un ostaş în slujba ţării şi e aici preşedintele nostru, Nicolae Ciucă, iar campania începe de pe 10 iunie”, a afirmat prim-vicepreşedintele PNL.

Europarlamentarul Rareş Bogdan a participat vineri, la Piteşti, la lansarea candidaţilor PNL în judeţul Argeş. La eveniment au participat preşedintele partidului, Nicolae Ciucă, secretarul general al PNL, Lucian Bode, miniştri şi parlamentari liberali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel