Un oraș izolat de incendiile australiene a fost aprovizionat cu BERE de către MARINĂ

Un oraș care a rămas fără cale de acces a fost aprovizionat cu resurse de urgență și bere.

O criză de bere a fost evitată de un oraș australian care a fost afectat de incendiile de vegetație, datorită Marinei Australiei, conform CNN.

Mallacoota, un mic oraș costal din statul Victoria, a fost izolat de restul țării atunci când a fost devastat de incendiile de vegetație, în jurul Anului Nou, distrugând case și mașini și distrugând singurul drum de acces.

Berea nu a fost uitată

Din cauza lipsei unei căi de acces, rezidenții au primit resurse de urgență de la Marina australiană, prin nava HMAS Choules, iar berea nu a fost uitată.

Atunci când berăriile din Melbourne au aflat că barul local a rămas fără bere, acestea au aranjat ca Marina să livreze și bere către locuitorii orașului Mallacoota.

Măcar o bere

„Barul este inima comunităților regionale, iar după ce rezidenții Mallacootei și pompierii au trecut prin clipe grele, puteam măcar să ne asigurăm că se bucură de o bere", a spus directorul executiv al Carlton & United Breweries, Peter Filipovic.

„Dumnezeu să binecuvânteze Marina" și „Nu toți eroii poartă cape" au fost mesajele de pe pagina de Facebook a comunității din Mallacoota.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel