Un oraș izolat de incendiile australiene a fost aprovizionat cu BERE de către MARINĂ

Un oraș care a rămas fără cale de acces a fost aprovizionat cu resurse de urgență și bere.

O criză de bere a fost evitată de un oraș australian care a fost afectat de incendiile de vegetație, datorită Marinei Australiei, conform CNN.

Mallacoota, un mic oraș costal din statul Victoria, a fost izolat de restul țării atunci când a fost devastat de incendiile de vegetație, în jurul Anului Nou, distrugând case și mașini și distrugând singurul drum de acces.

Berea nu a fost uitată

 

Din cauza lipsei unei căi de acces, rezidenții au primit resurse de urgență de la Marina australiană, prin nava HMAS Choules, iar berea nu a fost uitată.

Atunci când berăriile din Melbourne au aflat că barul local a rămas fără bere, acestea au aranjat ca Marina să livreze și bere către locuitorii orașului Mallacoota.

Măcar o bere

 

„Barul este inima comunităților regionale, iar după ce rezidenții Mallacootei și pompierii au trecut prin clipe grele, puteam măcar să ne asigurăm că se bucură de o bere", a spus directorul executiv al Carlton & United Breweries, Peter Filipovic.

„Dumnezeu să binecuvânteze Marina" și „Nu toți eroii poartă cape" au fost mesajele de pe pagina de Facebook a comunității din Mallacoota.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28