Un orădean, cercetat după ce a împuşcat mortal câinele vecinilor

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din Oradea este cercetat de polițiștii bihoreni după ce ar fi împușcat mortal câinele vecinilor. 

O orădeancă afirmă că animalul său de companie, un labrador retriever în vârstă de un an și jumătate, a fost împușcat mortal de un vecin, pentru că "nu îi plăcea fața cățelului ei". Potrivit celor declarate de către aceasta pentru bihon.ro, incidentul a avut loc miercuri dimineața, când prietenul ei a ieșit a o plimbare în jurul blocului cu "Jack", cățelul care a murit. 

"Zburdând prin jurul blocului, adulmecând, un vecin s-a trezit că nu îi place fața cațelului meu și s-a hotărât să intre în casă, să scoată o pușcă și să-mi omoare câinele", a povestit stăpâna lui Jack.

Bărbatul în vârstă de 32 de ani este bănuit că ar fi utilizat o armă cu aer comprimat, neletală, pentru care nu ar fi posedat permisul de port armă. În cauză s-a întocmit dosar penal. Bărbatul este cercetat de polițiștii bihoreni pentru trei infracțiuni: nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept, uciderea fără drept a unui animal și riscă până la 3 ani de închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel