Un oraș din România, sub ape după o furtună violentă

ANM COD GALBEN furtună 15 mai
ANM COD GALBEN furtună 15 mai

Trei spitale din Timișoara, dar și alte clădiri sau instituții au subsolurile inundate din cauza unei ploi abundente care a căzut marți dimineața în municipiu, pompierii militari intervenind pentru evacuarea apei din aceste locuri.


"Se acționează la Spitalul Municipal și Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii 'Louis Țurcanu', Spitalul CFR, Inspectoratul Școlar, pasajul Gheorghe Lazăr, Casa Tineretului, Piața 700 — sub pasajul de tren. La nivelul ISU Timiș este activată grupa operativă și au fost alarmați 60 de pompieri care se aflau în timpul liber', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Timiș, sublocotenent Bogdan Mutu.

Potrivit datelor centralizate din teren, în pasaje apa a măsurat circa 20-30 de centimetri, dar au fost și cazuri în care a ajuns la un metru. Circulația în pasaje a fost restricționată temporar, până la degajarea apei.

Pompierii militari au fost solicitați să intervină în peste 90 de situații în care este nevoie de evacuarea apei, în zonele afectate fiind trimise 32 de motopompe și electropompe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel