Un șofer a fost prins cu 201 km/h pe un drum național

Un șofer a fost prins circulând cu 201 km/h pe un drum național. Bărbatul care mergea cu mașina pe drumul naţional DN 2, în judeţul Suceava, a fost sancţionat cu amendă şi i s-a reţinut permisul de conducere.

VEZI ȘI: Horoscopul lui Victor Ponta în ziua când își anunță candidatura la prezidențiale

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, Serviciul Rutier a constatat că viteza excesivă şi depăşirile neregulamentare, alături de indisciplina pietonilor, constituie principalele cauze ale accidentelor rutiere grave.

El a arătat că pentru a depista şoferii care conduc maşinile cu viteză peste cea stabilită prin legislaţie, în ultimele două zile, Serviciul Rutier din IPJ Suceava a organizat acţiuni pentru combaterea excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare pe DN2 şi DN17.

În urma acestei acţiuni au fost constatate două infracţiuni, au fost date 328 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 92.950 lei, dar au fost reţinute şi 25 de permise de conducere, din care 14 pentru viteză excesivă şi 11 pentru depăşiri neregulamentare, scrie Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel