Un nou termen în procesul Florin Chilian vs PRO Tv

Florin_chilian
Florin_chilian

Procesul în care Florin Chilian l-a intentat postului PRO Tv este departe de a se fi stins. La termenul din data de 06.10.2011, Curtea de Apel Bucuresti a obligat paratele SC PRO TV SA si SC Media Vision SRL sa depuna in instanta, pana la data de 3.11.2011, contractele de publicitate la produsele : “Activia”, “Head & Shoulders” si “perfecte.ro”, produse ale caror spoturi publicitare au fost difuzate pe pagina de internet a postului PRO TV, pe timpul partii de emisiune “Dansez pentru tine” in care este utilizata opera muzicala “Zece”.

Curtea de Apel Bucuresti a incuviintat aceasta proba pentru apelantul – reclamant Florin Chilian in vederea determinarii castigului injust obtinut de paratele SC PRO TV SA si SC Media Vision SRL prin utilizarea piesei “Zece” in emisiunea “Dansez pentru tine” din data de 27.03.2009 cu incalcarea drepturilor de autor ale artistului-autor Florin Chilian.

Florin Chilian a dat in judecata Pro TV-ul pe motiv ca in cadrul unei emisiuni Dansez pentru Tine a fost folosita piesa "Zece" fara consimtamantul sau.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel