Un nou termen în procesul Florin Chilian vs PRO Tv

[] []

06 oct 2011 / 22:54
Salveaza PDF Comentarii
Florin_chilian
Florin_chilian

Procesul în care Florin Chilian l-a intentat postului PRO Tv este departe de a se fi stins. La termenul din data de 06.10.2011, Curtea de Apel Bucuresti a obligat paratele SC PRO TV SA si SC Media Vision SRL sa depuna in instanta, pana la data de 3.11.2011, contractele de publicitate la produsele : “Activia”, “Head & Shoulders” si “perfecte.ro”, produse ale caror spoturi publicitare au fost difuzate pe pagina de internet a postului PRO TV, pe timpul partii de emisiune “Dansez pentru tine” in care este utilizata opera muzicala “Zece”.

Curtea de Apel Bucuresti a incuviintat aceasta proba pentru apelantul – reclamant Florin Chilian in vederea determinarii castigului injust obtinut de paratele SC PRO TV SA si SC Media Vision SRL prin utilizarea piesei “Zece” in emisiunea “Dansez pentru tine” din data de 27.03.2009 cu incalcarea drepturilor de autor ale artistului-autor Florin Chilian.

Florin Chilian a dat in judecata Pro TV-ul pe motiv ca in cadrul unei emisiuni Dansez pentru Tine a fost folosita piesa "Zece" fara consimtamantul sau.

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23