Un nou scandal la Poșta Română

Un nou scandal la Poșta Română
Un nou scandal la Poșta Română

În pline negocieri pentru formarea unui nou guvern, care să aibă majoritate confortabilă, la Poșta Română, condusă de un director general provizoriu, al cărui mandat se termină în câteva săptămâni, este așteptată, cu interes, o nouă ședință a Consiliului de Administrație.   

Pe ordinea de zi figurează o serie de aprobări pentru demararea achizițiilor unor servicii fără de care Poșta nu ar putea să își continue activitatea, cum ar fi RCA, CASCO, carburanți, a căror urgență a fost eclipsată de o altă urgență, a achiziționării de scaune. Vor fi discuții referitoare la execuția bugetară și situația economică financiară a companiei. Lipsește achiziția de mașini, care să modernizeze flota de mașini a Poștei.  

Cu toate acestea, ”ascunse” printre subiectele urgente, se regăsesc două teme importante pentru actualul director general. Una se pare că este forțarea impunerii unei organigrame care, spun surse apropiate de CA, nu are nicio legătură cu eficientizarea companiei. Cealată temă se referă la prelungirea mandatului provizoriu de director general al lui Valentin Ștefan. 

Sursele noastre au afirmat că, în câteva săptămâni, lui Valentin Ștefan îi expiră mandatul și, la fel ca data trecută, ar forța prelungirea acestuia.

Despre rezultatele economice ale mandatului de director general al lui Valentin Ștefan în spațiul public nu se cunosc foarte multe lucruri, însă, el s-a făcut cunoscut opiniei, de exemplu, în emisiuni de analiză difuzate de Antena 3, prin scandalul generat de dorința de a concedia câteva sute de oameni din personalul TESA, fără o analiză clară, prin numărul important de consilieri pe care i-ar fi adus în Poștă, dar pe care se pare că i-a angajat în diverse regionale și apoi i-ar fi detașat la București, pentru că nu avea suficiente posturi libere, prin presiunea pusă pe angajați pe care i-ar fi obligat să depună în fiecare zi rapoarte de activitate detaliate, inclusiv cu menționarea tipului, contextului și durata convorbirilor telefonice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel