Un nou RĂZBOI Pleșu-Ciutacu. "N-are loc de mine filozoful glossy"

Victor Ciutacu l-a taxat pe Andrei Pleșu după ce acesta din urmă a făcut un comentariu ușor deplasat.

Andrei Pleşu a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii „Ovidius" Constanţa. În cadrul evenimentului, el și-a exprimat opinia despre mai mulți ziariști printre care și Victor Ciutacu.

Andrei Pleşu a zis, citat de Constanța noastră, că nu doar clasa politică trebuie schimbată, ci, odată cu ea, şi presa: "Am spus aşa, să mă iertaţi, dar ceva gazetari nu schimbăm? Cade primul ministru, cade guvernul, cad toate alea, dar noi tot cu Ciuvică, Ciutacu, Striblea, Rareş Bogdan, ăştia-s eterni. Sorin Roşca Stănescu a ieşit din puşcărie direct la televizor şi ne explică, seară de seară, ce-i cu dreptatea. Nu-i vorba doar de ziarişti. L-am întrebat şi pe Răzvan Theodorescu: domnule, ce cauţi cu toţi golanii la televizor, seară de seară acolo? Nu ţi-e jenă să apari cot la cot cu Codrin Ştefănescu, care-i un caraghios şi un obraznic de mâna a treia?".

Replica lui Victor Ciutacu a venit imediat: "Iar n-are loc de mine filosoful glossy. Bre, da', cum ar zice Noica de la Paltinis, matale nu ți se pare suspect că, de la Răscoală încoace, taman Voinicia Ta e de neurnit de la masa cu merdenele a tuturor regimurilor politice?".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel