Un nou protest: "Avem o grabă: Vrem autostradă"

Un nou protest pentru autostrada Iaşi-Târgu Mureş a avut loc, duminică, la Iaşi.

Aproximativ 150 de persoane, printre care s-au aflat şi politicieni, au venit duminică pe pietonalul Ştefan cel Mare şi Sfânt din Iaşi, pentru a atrage atenţia asupra necesităţii construirii autostrăzii Iaşi-Târgu Mureş.

Timp de mai bine de o oră manifestanţii au scandat 'Avem o grabă: Vrem autostradă!'. Ei au avut bannere pe care scria 'Împreună pentru A8, Autostrada Iaşi - Târgu Mureş', 'Moldova vrea autostradă'.

Organizarea protestului s-a făcut pe reţele de socializare.

"E foarte important ca legătura Moldovei cu restul ţării să fie făcută prin autostradă. Această zonă a ţării a rămas în urmă din cauza infrastructurii proaste. Trebuie să îi ajungem pe cei din restul ţării. Cerem parlamentarilor din toate judeţele Moldovei să voteze ca autostrada să fie prinsă în bugetul de anul viitor. În proiectul de la Comisia de buget-finanţe nu este niciun leu alocat acestui proiect. Moldovenii nu sunt buni doar pentru voturi. În fiecare campanie electorală politicienii vin la Iaşi şi ne cer voturi. Câştigă şi apoi pleacă, uitând de noi. Avem aceleaşi drepturi cu toţii", a susţinut unul dintre participanţii la protest.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel