Un nou premiu de excelență pentru DGASPC Sector 6

DGASPC Sector 6
DGASPC Sector 6

DGASPC Sector 6 continuă tradiția proiectelor de succes, recunoscute la nivel internațional. Instituția a fost premiată cu locul II în cadrul Conferinței Internaționale „Inovație și calitate în sectorul public”, organizată de Agenția Națională a Funcționarilor Publici pentru proiectul “Cursuri de inducție”, ce se desfășoară la nivelul organizației, o unealtă eficientă de introducere a unui nou angajat în instituție.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 este premiată pentru un nou proiect de succes, ce poate fi implementat în orice instituție. Îmi voi încuraja întotdeauna echipa să promoveze proiectele de bune practici și să mențină un standard înalt în serviciile oferite”, a declarat Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

Cursurile de inducție încep cu Analiza Nevoilor de Training, urmează identificarea cursurilor ce răspund nevoilor de training ale organizației și, în final, susținerea de traininguri/workshopuri/conferințe.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 este prima instituție publică care susține cursuri de inducție pentru noii angajați, până în prezent fiind 500 de angajați formați, 25 de cursuri, 10 cursuri susținute de traineri interni și 15 parteneri furnizori de formare, printre care Crucea Roșie, Agenția Națională Antidrog și Provobis.

În cadrul instituției au fost implementate cursuri de inducție chiar și pentru voluntarii care s-au alăturat misiunii organizației. Conferinţa internaţională „Inovaţie şi calitate în sectorul public” s-a aflat la cea de-a XII-a ediţie şi doreşte să evidenţieze modele de succes implementate la nivelul instituţiilor/autorităţilor publice din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel