Un nou post de televiziune se închide în România

televiziune
televiziune

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, în şedinţa de marţi, să retragă licenţa audiovizuală unui alt post de televiziune.

CNA a decis, în şedinţa de marţi, să retragă licenţa audiovizuală a Giga TV, din cauză că emisia televiziunii a fost întreruptă mai mult de 96 de ore, fără a notifica în acest sens Consiliul.

Potrivit articolului 57, alineatul 1 din Legea audiovizualului, "Licenţa audiovizuală analogică se retrage de Consiliu în următoarele situaţii: b) titularul încetează să difuzeze serviciul de programe pentru care i s-a acordat licenţa audiovizuală mai mult de 90 de zile, pentru motive de natură tehnică, şi mai mult de 96 de ore, pentru orice alte motive imputabile titularului", scrie Mediafax.

Propunerea de retragere a licenţei audiovizuale a Giga TV a fost făcută de Laura Georgescu, preşedintele CNA.

"Pentru" retragerea licenţei audiovizuale a Giga TV au votat Laura Georgescu, Lorand Turos, Monica Gubernat, Viorel Vasile Bbuda, Christian Mititelu, Cristina Trepcea şi Răsvan Popescu, în timp ce Valentin Jucan, Narcisa Iorga, Florin Gabrea şi Radu Călin Cristea au votat "împotriva" retragerii licenţei.

Reprezentanţii CNA au făcut controale la sediul Giga TV din Bucureşti, constatând că televiziunea nu mai emite.

În luna iulie, Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis, în şedinţa de marţi, să retragă licența audiovizuală a televiziunii Zeus TV, deţinută de Luis Lazarus. Hotărârea CNA vine după ce postul şi-a întrerupt emisia mai mult de 90 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel