Un nou moment emoționant la Jocurile Olimpice

merve-aydın
merve-aydın

Indiferent de locație sau participanți, Olimpiada oferă întotdeauna momente de neuitat. Lacrimile și apauzele nu au contenit nici ieri la proba de 800 m

Cursa de 800 m desfășurată ieri pe Stadionul Olimpic din Londra a avut parte de un moment ce va intra în istorie. Merve Aydin, o atletă din Turcia, participantă în cadrul probei olimpice s-a accidentat serios și era pe punctul de a renunța. Spiritul de luptătoare a facut-o însă să continue. Cu lacrimi în ochi și cu dureri atroce, atleta a trecut linia de finish, moment în care a cedat și a căzut pe pistă.

Aproximativ 80.000 de spectatori au apludat în picioare isprava sportivei de origine turcă, care nu se putea opri din plâns.

Momentul aduce aminte de un alt episod din cadrul Jocurile Olimpice. În 1992, la Barcelona, Derek Redmond favorit să câștige aurul în cursa de 400 de metri, a avut parte de un accident asemănător. În semifinale, chiar în mijlocul cursei, mușchiul piciorului s-a rupt, iar Redmond a cazut în genunchi. A reușit să termine cursa ajutat de tatăl său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel